Succesvol periodiek vasten voor mensen zoals jij en ik.

Wil je op de hoogte worden gehouden wanneer de cursus nog eens opent? Laat dan hieronder je mailadres na.

Meer info

Succesvol periodiek vasten voor mensen zoals jij en ik.

Wil je op de hoogte worden gehouden wanneer de cursus nog eens opent? Laat dan hieronder je mailadres na.

Meer info

PERIODIEK VASTEN

Waarom is het zo interessant?

Steeds meer onderzoek toont aan dat tijdsgebonden eten niet alleen zorgt voor gewichtsverlies, maar ook je algemene gezondheid en energieniveau ten goede komt. Ik leer je in een online traject met video en audio hoe je begint met periodiek vasten, op een manier die je makkelijk volhoudt, en voor duurzame resultaten zorgt.

Begin met een simpel te implementeren wetenschappelijk onderbouwd systeem waarop je kunt rekenen en verder bouwen, zonder constante honger of tandenbijten.

Extreme regels, voor eeuwig verboden voedingsmiddelen of zelfkastijding mag je ook laten voor wat ze zijn. Read my lips: doen we niet meer.

Wie ben ik?

Wie ben ik?

Ik ben Kelly Deriemaeker, auteur, journalist, podcasthost en blogger. Na jaren van diëten zorgt periodiek vasten ervoor dat ik me eindelijk los heb kunnen maken van restrictieve regels rond eten, alles of niks-denken en de dieetmentaliteit die ervoor zorgde dat ik alleen maar meer worstelde met eten, in plaats van minder.

Intermittent fasting blijkt voor mij en veel anderen een duurzaam systeem dat ik niet alleen kan volhouden, maar dat mijn leven zoveel simpeler, rustiger en leuker maakt.

Misschien is dat nog beter dan het feit dat ik voor het eerst in mijn volwassen leven een gezond BMI heb weten te bereiken, nadat ik al sinds mijn negende bij de diëtiste zat omdat ik altijd het dikste meisje van elke klas was.

Ik leer je hoe uitstel bij periodiek vasten geen afstel is, hoe niks verboden is (behalve zelfhaat en streng zijn voor jezelf) en hoe ik het systeem als drukbezette moeder van twee jonge kinderen toepas.


"Kelly zet in haar cursus net zo hard in op de wetenschappelijke uitleg van periodiek vasten en de gezondheidsvoordelen ervan, als op mindset, perfectionisme en alles of niks-denken.

Doordat je die patronen die je niet dienen begint te zien, kun je ze ook loslaten. Dat gaf me rust, en zorgde ervoor dat ik niet meer in mijn eigen weg ging staan.

Kelly leerde me mild te zijn voor mezelf, en toch eerlijk."

— Petra De Pril, cursist Vast & Zeker.


VAST & ZEKER

Wat ga ik je leren?

Mijn online cursus “Vast en Zeker” leert je hoe echte mensen met echte levens periodiek vasten kunnen inzetten om hun leven makkelijker te maken, niet moeilijker.

Ik leer je al mijn strategieën en tools om te beginnen, vol te houden en deze simpele manier van eten aan te passen aan jouw unieke leven en schema.

En ik deel alle fouten die ik heb gemaakt, zodat jij ze niet meer hoeft te maken en direct aan de slag kunt.

Ik leer je proactief te werk gaan, zodat je je geen slachtoffer meer voelt van alle verleidingen die je elke dag op je pad krijgt.

En ik leer je om jezelf nu al graag te zien en met mildheid aan de slag te gaan met een paar nieuwe gewoontes, zodat je niet alles opgeeft op de dag dat je collega aan komt zetten met taart of een ontbijtbuffetje en jij van plan was om voor de rest van je leven elke mogelijke regel te volgen zonder fout.

Dit is geen dieet, maar een levensstijl die je heel je leven kunt volhouden. Ook als je af en toe foert zegt. Dat mag. Dat doe ik ook. Dat hoort erbij, en hoeft compleet geen probleem te zijn.

Op voorwaarde dat je niet in je eigen weg gaat staan.
Ik leer je hoe.


"Een dieet heeft altijd een eindpunt. Periodiek vasten is evenwel geen dieet.

In de cursus van Kelly leerde ik een levensstijl aan, met gezonde, duurzame gewoontes voor de rest van mijn leven.

Ik ben trots op mezelf omdat ik na lang zoeken en alles proberen - van punten tot calorieën tellen en terug- eindelijk iets gevonden heb waar ik me goed bij voel en dat ik kan volhouden.

Zonder schuldgevoel als het eens een dag minder gaat"

— Timi Peeters, cursist Vast & Zeker.


Wil je meer weten?

Zet je vrijblijvend op de wachtlijst, zodat ik je alle info kan sturen als de cursus een volgende keer live gaat. Wie op de mailinglijst staat, krijgt altijd de beste aanbieding bij lancering. Even je adres nalaten en klaar.